echipamente horeca profesionale belfix

Ne găsești și pe:

Bain-marie

Bain marie – folosește aparatură specială pentru această tehnică de gătit

Un aparat de bain marie este folosit în principal pentru preparatele sensibile la temperatură sau pentru topirea ingredientelor fără a le supraîncălzi. Un exemplu este ciocolata care este sensibilă la temperatură și se poate arde sau se poate îngroșa atunci când este expusă la căldură directă. Prepararea sosurilor delicate, topirea untului sau pregătirea deserturilor cu ouă reprezintă alte operațiuni ce au loc în bucătărie și care necesită folosirea unui bain marie electric sau pe gaz. Un aparat de bain marie profesional poate fi utilizat și pentru menținerea la o anumită temperatură a preparatelor, fără a le supune la o căldură directă, sau pentru a găti la o temperatură scăzută.

Bain marie electric sau pe gaz – alege în funcție de necesități

Pe echipamente-horeca-profesionale.ro ai posibilitatea să alegi modelul de bain marie de care ai nevoie, electric sau pe gaz, astfel încât să te bucuri de rezultatele dorite. Dacă ai o afacere în domeniul Horeca, folosește și tu un bain marie profesional, alegând din modelele disponibile pe site-ul nostru. Oferă-le clienților tăi preparate delicioase de calitate superioară, folosind tehnicile și instrumentele de gătit potrivite. Indiferent că ai nevoie de mașină de gătit sous vide, friteuză, tăvi gastronomice sau vrei să-ți dovezi bucătăria cu masă de lucru din inox, rafturi de depozitare și alte echipamente indispensabile, în oferta noastră vei găsi o gamă variată de produse de calitate superioară destinate tuturor afacerilor ce activează în acest domeniu. Bain marie este o metodă versatilă și delicată de preparare a alimentelor, așa că nu ezita să o folosești și tu!

Bain-marie

Bain marie – folosește aparatură specială pentru această tehnică de gătit

Un aparat de bain marie este folosit în principal pentru preparatele sensibile la temperatură sau pentru topirea ingredientelor fără a le supraîncălzi. Un exemplu este ciocolata care este sensibilă la temperatură și se poate arde sau se poate îngroșa atunci când este expusă la căldură directă. Prepararea sosurilor delicate, topirea untului sau pregătirea deserturilor cu ouă reprezintă alte operațiuni ce au loc în bucătărie și care necesită folosirea unui bain marie electric sau pe gaz. Un aparat de bain marie profesional poate fi utilizat și pentru menținerea la o anumită temperatură a preparatelor, fără a le supune la o căldură directă, sau pentru a găti la o temperatură scăzută.

Bain marie electric sau pe gaz – alege în funcție de necesități

Pe echipamente-horeca-profesionale.ro ai posibilitatea să alegi modelul de bain marie de care ai nevoie, electric sau pe gaz, astfel încât să te bucuri de rezultatele dorite. Dacă ai o afacere în domeniul Horeca, folosește și tu un bain marie profesional, alegând din modelele disponibile pe site-ul nostru. Oferă-le clienților tăi preparate delicioase de calitate superioară, folosind tehnicile și instrumentele de gătit potrivite. Indiferent că ai nevoie de mașină de gătit sous vide, friteuză, tăvi gastronomice sau vrei să-ți dovezi bucătăria cu masă de lucru din inox, rafturi de depozitare și alte echipamente indispensabile, în oferta noastră vei găsi o gamă variată de produse de calitate superioară destinate tuturor afacerilor ce activează în acest domeniu. Bain marie este o metodă versatilă și delicată de preparare a alimentelor, așa că nu ezita să o folosești și tu!

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi in magazin
    Whatsapp us!