echipamente horeca profesionale belfix

Ne găsești și pe:

Despre noi

Cine suntem?

www.echipamente-horeca-profesionale.ro este magazinul online al grupului Spaniol Belfix in Romania.

Avem o echipă de profesioniști cu experiența în sectorul Horeca de mai bine de 20 de ani pe piețele din Spania, și de aproape 10 ani in România.

Tehnicienii noștri sunt înalt pregătiți și acreditați de furnizori renumiți precum FAGOR Profesional, Salva Industrial, Hoshizaki, .

Echipa noastră de consultanți este pregătită să răspundă oricărei cereri, întrebări sau nevoi de consiliere din partea clienților noștri.

Din 2015 suntem centrul logistic FAGOR Profesional, atât pentru clienții finali, cât și pentru distribuitori. Avem un depozit de peste 1500 de metri pătrați care asigură 24/24 mașini și piese de schimb din stocul propriu.

Suntem singura companie din Romania care oferă un serviciu 360°, 365 de zile pe an, rapid și accesibil.

echipamente horeca profesionale

Serviciile noastre

20+

De Ani de experiența

Tehnicienii noștri cu experiență, acreditați de FAGOR INDUSTRIAL asigură interventii și punerea în funcțiune rapidă a echipamentelor, garantând funcționarea optimă și condiții maxime de siguranță, pentru a obtine maxim din investitia ta in echipamente.

100+

Instalări

Cu un portofoliu de peste 1000 de instalații active, BELFIX asigură 365 zile pe an cele mai înalte standarde de calitate și eficiență în toate serviciile pe care le oferim.

5000+

Intervenții service

Relația noastră cu distribuitorii HORECA ne permite să rezolvăm rapid cele mai dificile situații, clientul fiind asigurat ca primește întotdeauna cel mai bun serviciu in cel mai scurt timp..

500+

Clienți mulțumiți

Castelul de Lut Sibiu
Restaurantul Dancing Lobster Bucuresti
Restaurantul Casa Comana
Hotel Ibis Arad
Hotel Casa Comana
Hotel Casa Maria

Belfix Distributie SRL

Cod unic de inregistrare: RO33000856

Nr. Reg. Comertului: J23/1810/2014

Contactează-ne

Snagov Plaza,
Sat Tancabesti,
Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Nr. 29, Corp A

+40 213 670 074

+40 786 257 424

office@belfix.ro

Formular de contact

Vă vom raspunde în cel mai scurt timp posibil solicitarilor !

3 + 6 =

Responsabil: Belfix. Scop: Gestionarea transmiterii de informații și prospectarea comercială. Legitimarea consimțământului părții interesate prin acceptarea cutiei. Destinatar: Belfix. Drepturi: Accesați, rectificați și ștergeți datele și altele, așa cum este explicat în informațiile suplimentare. Informații suplimentare: Citiți informațiile noastre suplimentare și detaliate despre politica de confidențialitate.
0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi in magazin
    Whatsapp us!