Tigaie basculanta gaz, motorizata, 120 lt, cuva inox
‘- Capac dublu cu perete de scurgere in spate pentru a redirectiona apa de condens inapoi in put.
Categorii asociate:
Available on backorder
Mai multe detalii la tel.
'- Imbinari taiate cu laser, sudare automata si lustruiri. Suruburi ascunse din vedere. - sisteme de ridicare cu motor sau cu manivela, care sunt capabile sa ridice tigaia pana cand este verticala, pentru a o goli complet.
- Versiuni cu tigai din fonta si inox.
- Proiectare pana cu colturi rotunjite si fara margini si cu o deschidere larga pentru descarcare, usurand toate operatiile de gatit si curatare.
- Flansati-va in jurul perimetrului pentru a impiedica orice apa condensata sa se revarsa.
- Partea inferioara a puturilor este foarte groasa (8 mm pentru tigaile de fier si 10 mm pentru tigaile din otel inoxidabil), garantand o distributie uniforma a caldurii.
- Geamuri umplute cu apa cu ajutorul unei supape electrice actionate cu comutator in partea din fata a masinii. Teava de umplere este amplasata in partea din spate a masinii.
- Capac dublu cu perete de scurgere in spate pentru a redirectiona apa de condens inapoi in put.
- Sistem de echilibrare a capacului prin arcuri. Sistem de compensare pentru a evita caderi abundente. Poate fi reglat, cu acelasi sistem pentru toate modulele.
- Intrerupatorul de rupere micro opreste incalzirea la ridicarea cratitei.
- Protector de ardere din fonta emailata la temperatura ridicata. - Acces la componente din fata.
- Masini cu protectie impotriva apei de calitate IPX5.
- Manerul capacului de acces frontal.
- Modelele incalzite electric folosesc elemente de incalzire din otel inoxidabil ecranate situate sub partea inferioara a tigaiei.
- Modelele incalzite cu gaz folosesc arzatoare din otel cu sase ramuri (opt in tigaie cu una si o jumatate de module), functionate si controlate de supapa de siguranta cu termopar.
- Temperatura fundului vasului controlat de termostat, intre 50 si 310 ° C.
- Incalzirea prin arzatoare ramificate sau elemente de incalzire electrice situate chiar la baza vasului, impreuna cu grosimea ridicata a fundului tavii, asigura uniformitatea maxima a distributiei temperaturii in toate cazurile, garantand o gatire uniforma.