Servicii Belfix

Consultanță HoReCa

Consultanții noștri sunt specializați și au o experiență vasta în domeniul horeca, putând astfel să iti ofere echipamentele horeca profesionale, potrivite afacerii tale.

Ai nevoie de ajutor pentru a utila noua ta afacere in segmentul horeca?

Avand peste 30 ani de experienta, echipa noastra de vanzari si departamentul de design iti vor asculta ideea de afaceri, filosofia și bugetul, pentru a vă oferi:

    1. Cea mai bună selecție de echipamente ideale pentru afacerea ta.
    2. Distribuția și instalarea echipamentelor pentru a crea un flux de lucru eficient, în conformitate cu standardele actuale.
    3. O oferta tehnico-economică, oferta va fi discutată și analizată împreuna cu tine si vom optimiza resursele umane si economice pentru a garanta succesul in afacerea ta.

Proiectare

În proiectele noastre includem la cerere proiectarea 3D a spațiilor sau facilitaților

Este oferită gratuit in momentul achiziționării echipamentelor horeca profesionale. Realizarea planului de amplasare a utilajelor in spațiul destinat funcționării respectă fluxurile tehnologice și normele de igiena ale legislației in vigoare. Totodata, consultanții noștri se vor asigura că spațiul va fi eficientizat în beneficiul tau, oferindu-ti soluții ingenioase la toate situațiile care pot apărea.

Prin intermediul proiectarii 3D poti avea o imagine, cat mai aproape de realitate, a dispunerii echipamentelor horeca profesionale în spațiul in care va funcționa afacerea ta.

Te ajutăm cu noul tău proiect?

Suport profesional

Ai dubii despre ce echipamente sunt cele mai potrivite pentru nevoile tale? 

Care merita o investiție mai mare sau nu? Merită riscul sa alegi un SH?    Ai probleme cu vreuna dintre mașinile tale?

Mașinile tale nu funcționează bine și nu știi dacă pot fi reparate?

Echipa noastră de consilieri și tehnicieni te va ajuta să afli dacă mașina ta poate fi reparată, dacă trebuie verificată, sau dacă ai nevoie de una nouă, pentru a obține o ofertă potrivită pentru tine.

 Suntem alaturi de tine si iti oferim intotdeauna suportul nostru si cele mai bune solutii pentru afacerea pe care o detii.

Cunoaste echipa noastra

Solicita o programare cu echipa noastră

9 + 10 =

Responsabil: Belfix. Scop: Gestionarea transmiterii de informații și prospectarea comercială. Legitimarea consimțământului părții interesate prin acceptarea cutiei. Destinatar: Belfix. Drepturi: Accesați, rectificați și ștergeți datele și altele, așa cum este explicat în informațiile suplimentare. Informații suplimentare: Citiți informațiile noastre suplimentare și detaliate despre politica de confidențialitate.
Whatsapp us!