Servicii Belfix

Consultanță HoReCa

Oferim idei si solutii profesionale, adaptate nevoilor si bugetului dumnevoastra. Selectarea echipamentelor horeca profesionale se va face impreuna cu un consultat, ce va realiza un flux de lucru eficient, in conformitate cu normele de igiena in vigoare. Pe baza necesarului de echipamente se va realiza oferta tehnico-financiara, oferta ce va fi discutata si analizata impreuna cu dumneavoastra.

Consultantii nostri sunt specializati si au o experienta vasta in domeniul ospitalitatii, putand astfel sa va ofere echipamentele horeca profesionale potrivite afacerii dumneavoastra.

 
0786257424

Proiectare

Proiectarea 3D este oferita gratuit in momentul achizitionarii echipamentelor horeca profesionale. Realizarea planului de amplasare a utilajelor in spatiul destinat functionarii respecta fluxurile tehnologice si normele de igiena ale legislatiei in vigoare. Totodata, consultantii nostri se vor asigura ca spatiul va fi eficientizat in beneficiul dumneavoastra, oferindu-va solutii ingenioase la toate situatiile care pot aparea.

Prin intermediul proiectarii 3D puteti avea o imagine, cat mai aproape de realitate, a dispunerii echipamentelor horeca profesionale in spatiul in care va functiona afacerea dumneavoastra.

Suport profesional

Suntem alaturi de dumneavoastra si va oferim intotdeauna suportul nostru si cele mai bune solutii pentru afacerea pe care o detineti, in ceea ce priveste achizitia de utilaje horeca profesionale!

6 + 4 =