Service și mentenanță

Punere în funcțiune și instruire personal

Asigurăm punerea în funcțiune a echipamentelor comercializate cu tehnicieni autorizati conform prevederilor legale, efectuarea testelor de lucru și instruirea personalului.

Intervenții contra cost

Oferim serviciul de servisare, mentenanta și comercializare piese de schimb, atat pentru echipamentele HORECA produse de furnizorii nostri parteneri cat si pentru echipamentele altor producatori, la preturi avantajoase.

– Intervenție în maxim 48 ore
– Deplasare: 2 lei/km fără TVA
– Deplasare internă: 50 lei fără TVA
– Manoperă: 90 lei/oră/technician fără TVA
Interventiile se pot realiza la cerere sau pe baza de contract de mentenanta, prin revizii periodice.

Garanție

Interventiile in garantie se realizeaza in termen de maxim 48 ore de la solicitare. Avem disponibile in stoc, piese de schimb necesare pentru cele mai frecvente defectiuni. Reparatiile sunt asigurate de tehnicieni calificati si acreditati de catre producatorii echipamentelor. Termenul standard de garantie este de 12 luni de la data punerii in functiune. Termenul de garantie poate varia în functie de ofertele promotionale.

Piese de schimb

Piese de schimb Fagor
Belfix este singurul distribuitor oficial Fagor din România. Avem piese de schimb pentru utilajele Fagor care nu mai functionează sau au nevoie de intretinere și schimbarea unui component.

Sună-ne și vom găsi piesele de care ai nevoie. Departamentul nostru tehnic te va ajuta cu orice întrebare care poate apărea.

Formular de contact

Vă vom raspunde în cel mai scurt timp posibil solicitarilor !

1 + 5 =

Responsabil: Belfix. Scop: Gestionarea transmiterii de informații și prospectarea comercială. Legitimarea consimțământului părții interesate prin acceptarea cutiei. Destinatar: Belfix. Drepturi: Accesați, rectificați și ștergeți datele și altele, așa cum este explicat în informațiile suplimentare. Informații suplimentare: Citiți informațiile noastre suplimentare și detaliate despre politica de confidențialitate.
Whatsapp us!