echipamente horeca profesionale belfix

Ne găsești și pe:

Cutter

Cutter de carne – ideal pentru simplificarea procesului de preparare a alimentelor în timp scurt

Cutterele pentru carne sunt instrumente indispensabile pentru orice spațiu de lucru profesional. Acestea contribuie semnificativ la simplificarea procesului de pregătire a alimentelor, fiind un produs conceput să taie și să mărunțească preparatele din carne în diverse moduri. Scopul practic este completat de un avantaj suplimentar și anume, rezistența la coroziune. Un cutter pentru carne prezintă un design robust și o construcție durabilă pentru a face față utilizării frecvente, ruginii, precum și expunerii la medii cu temperaturi variate. Aceste piese sunt fabricate din materiale de calitate înaltă, fiind special gândite pentru manipularea alimentelor în condiții de igienă impecabilă.

Selecția de cuttere pentru carmangerie de pe site-ul nostru îți pune la dispoziție modele echipate cu lame extrem de ascuțite și motor puternic, elemente capabile să gestioneze tipuri de carne dense și rezistente. Articolele sunt dotate cu opțiuni de control a vitezei, ceea ce permite utilizatorului să ajusteze ritmul de tăiere în funcție de textura alimentelor.

Cuttere pentru carne – capacitate de până la 9 litri

 Un cutter pentru carne este compus din elemente detașabile, ușor de curățat, pentru a preveni constant contaminarea alimentelor. De asemenea, designul ergonomic prevăzut cu mânere confortabile facilitează manipularea produsului în condiții de siguranță. Aceste caracteristici transformă cutterele pentru carne sau roboții de bucătărie în instrumente esențiale pentru bucătarii profesioniști în procesul de preparare a alimentelor în spațiile de lucru din restaurante, unități de cazare și nu numai.

Un cutter de carne profesional include sisteme de blocare pentru siguranța ta, precum și o diversitate de capacități de stocare, începând de la modele de 5, 6 și până la 9 litri. Alături de cuttere pentru carne, feliatoare, mașini de tocat carne sau de tăiat legume, orice bucătar profesionist va putea toca sau să mărunțească mari cantități de alimente într-un interval de timp scurt.

Cutter

Cutter de carne – ideal pentru simplificarea procesului de preparare a alimentelor în timp scurt

Cutterele pentru carne sunt instrumente indispensabile pentru orice spațiu de lucru profesional. Acestea contribuie semnificativ la simplificarea procesului de pregătire a alimentelor, fiind un produs conceput să taie și să mărunțească preparatele din carne în diverse moduri. Scopul practic este completat de un avantaj suplimentar și anume, rezistența la coroziune. Un cutter pentru carne prezintă un design robust și o construcție durabilă pentru a face față utilizării frecvente, ruginii, precum și expunerii la medii cu temperaturi variate. Aceste piese sunt fabricate din materiale de calitate înaltă, fiind special gândite pentru manipularea alimentelor în condiții de igienă impecabilă.

Selecția de cuttere pentru carmangerie de pe site-ul nostru îți pune la dispoziție modele echipate cu lame extrem de ascuțite și motor puternic, elemente capabile să gestioneze tipuri de carne dense și rezistente. Articolele sunt dotate cu opțiuni de control a vitezei, ceea ce permite utilizatorului să ajusteze ritmul de tăiere în funcție de textura alimentelor.

Cuttere pentru carne – capacitate de până la 9 litri

 Un cutter pentru carne este compus din elemente detașabile, ușor de curățat, pentru a preveni constant contaminarea alimentelor. De asemenea, designul ergonomic prevăzut cu mânere confortabile facilitează manipularea produsului în condiții de siguranță. Aceste caracteristici transformă cutterele pentru carne sau roboții de bucătărie în instrumente esențiale pentru bucătarii profesioniști în procesul de preparare a alimentelor în spațiile de lucru din restaurante, unități de cazare și nu numai.

Un cutter de carne profesional include sisteme de blocare pentru siguranța ta, precum și o diversitate de capacități de stocare, începând de la modele de 5, 6 și până la 9 litri. Alături de cuttere pentru carne, feliatoare, mașini de tocat carne sau de tăiat legume, orice bucătar profesionist va putea toca sau să mărunțească mari cantități de alimente într-un interval de timp scurt.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi in magazin
    Whatsapp us!