echipamente horeca profesionale belfix

Ne găsești și pe:

GARANTIA ACORDATA DE VANZATOR PENTRU PRODUSE

GARANTIA ACORDATA DE VANZATOR PENTRU PRODUSE

Termenul de garantie acordat pentru Produse se calculeaza conform celor prevazute inAnexa 3. Acest termen se calculeaza de la data instalarii Produselor, dar cel mai tarziu din a zecea zi calendaristica de la data livrarii. ln conditiile in care termenul de livrare specificat in contract se decaleaza din culpa sau la initiativa Cumparatorului, termenul de garantie al produselor incepe sa curga de la data la care Vanzatorul ar fi putut sa livreze Produsele si nu de la data livrarii efective.

ln perioada termenului de garantie, VANZATORUL se obliga sa asigure gratuit, la sediul sau sau la Adresa de Instalare, reparatiiie la Produse, in conditiile certificatului de garantie. Daca la momentul sesizarii Produsul nu se mai afla la Adresa de Instalare, ci Ia o adresa terta, CUMPARATORUL va suporta toate costurile de deplasare a echipei VANZATORULUI la noua adresa unde se afla Produsul.

Notificarea oricarei defectiuni pentru care se solicita interventia VANZATORULUI se face de catre CUMPARATOR imediat, in scris la e-mail: office@belfix.ro. Cumparatorul are obligatia sa opreasca functionarea produsului si sa-I decupleze de la alimentarea cu utilitati, in caz contrar suportand consecintele.

Interventia in garantie se va face in maxim 2 zile lucratoare de la data receptionarii notificarii transmise conform Contractului. Garantia se acorda conform certificatului de garantie si nu acopera urmatoarele elemente: materialele consumabile (freon, ulei etc.), geamuri, elementele ornamentale si accesorii (chedere, butoane, samote, manere etc.). Acestea se repara sau, dupa caz, se inlocuiesc pe cheltuiala CUMPARATORULUI.

CUMPARATORUL pierde garantia in cazul in care nu respecta oricare dintre urmatoarele conditii:

nu face plata pretului si a celorlalte costuri contractuale la termenele si in conditiile Contractului;
nu semneaza certificatul de garantie la livrarea Produselor.

in situatia mutarii produselor de la adresa initiala de instalare la o adresa terta fara acordul scris al vanzatorului.

Daca in perioada de garantie CUMPARATORUL face orice solicitare de reparatii care se dovedeste neintemeiata, va plati VANZATORULUI toate costurile antrenate de aceasta, pe baza facturii transmise in acest sens de catre VANZATOR. Aceasta clauza se aplica atat in situatia in care Produsul nu depaseste 25 kg, cat si in situatia in care depaseste 25 kg.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi in magazin
    Whatsapp us!