echipamente horeca profesionale belfix

Ne găsești și pe:

Fry-top dublu mixt gaz linia 900

Fry-top dublu mixt gaz linia 900, cu termostat
Cu suprafata mixta 2/3 placă netedă și 1/3 striata
Suprafata de gatire 735x640 mm, grosime 20 mm
Suprafata top fabricata din otel inoxidabil AISI-304 cu grosimea de 2 mm
2 zone de incalzire independente
Utilizeaza arzatoare independente
Cu funcționare prin termostat (control al temperaturii intre 100 si 300 gr.C)
Carcasa cu colturi rotunjite
Cu aprindere prin "tren de scantei" electronic
Inclinat spre fata pentru a facilita colectarea de grasimi si lichide.
Prevazut cu o deschidere pentru colectarea grasimii de gatit si a tava cu o capacitate de pana la 2 litri, in functie de model
Protectie la apa IPX5
Alimentare: gaz
Putere: 18,5 kW
Dimensiuni: 800x930x290H mm
Greutate: 128 Kg

Brand:

SKU: FT-G910 LR Categories: , Tags: , ,

Fry-top dublu mixt gaz linia 900 - Beneficiază de echipamente HoReCa destinate unei game variate de utilizări!

Afla ultimele noutati

Cum să alegi o mașină de tocat carne profesională pentru hoteluri

by | Jan 13, 2025 | Ghiduri de Utilizare | 0 Comments

```html Cum să alegi o mașină de tocat carne profesională pentru hoteluri Cum să alegi o mașină de tocat carne profesională pentru hoteluri Alegerea unei mașini de...

Top 10 mașini de tocat carne profesionale pentru restaurante în 2024

by | Jan 13, 2025 | Recenzii ale Produselor | 0 Comments

```html Top 10 mașini de tocat carne profesionale pentru restaurante în 2024 Top 10 mașini de tocat carne profesionale pentru restaurante în 2024 Într-un restaurant,...

Cum să optimizezi consumul de apă al unei mașini de spălat industriale

by | Jan 9, 2025 | Mentenanță și Întreținere | 0 Comments

```html Cum să optimizezi consumul de apă al unei mașini de spălat industriale Cum să optimizezi consumul de apă al unei mașini de spălat industriale Optimizarea...

Cum să prevină defecțiunile unei mașini de tocat carne profesionale

by | Jan 9, 2025 | Mentenanță și Întreținere | 0 Comments

```html Cum să prevină defecțiunile unei mașini de tocat carne profesionale Cum să prevină defecțiunile unei mașini de tocat carne profesionale În industria HORECA, o...

Studiu de Caz: Optimizarea Procesului de Gătire cu Friteuzele Moderne

by | Dec 11, 2024 | Studii de Caz | 0 Comments

Studiu de Caz: Optimizarea Procesului de Gătire cu Friteuzele Moderne Studiu de Caz: Optimizarea Procesului de Gătire cu Friteuzele Moderne Descoperă cum friteuzele...

Inovații în Friteuzele Profesionale: Cum Să Gătești mai Eficient

by | Dec 11, 2024 | Noutăți în Industrie | 0 Comments

```html Inovații în Friteuzele Profesionale: Cum Să Gătești mai Eficient Inovații în Friteuzele Profesionale: Cum Să Gătești mai Eficient Beneficiile friteuzelor...

Cum să Întreții Friteuza Profesională pentru a Evita Defecțiuni

by | Nov 23, 2024 | Mentenanță și Întreținere | 0 Comments

Cum să Întreții Friteuza Profesională pentru a Evita Defecțiuni Cum să Întreții Friteuza Profesională pentru a Evita Defecțiuni Bine ai venit la...

5 Friteuze Profesionale Recomandate pentru Restaurante în 2024

by | Nov 23, 2024 | Recenzii ale Produselor | 0 Comments

```html 5 Friteuze Profesionale Recomandate pentru Restaurante în 2024 5 Friteuze Profesionale Recomandate pentru Restaurante în 2024 Bine ați venit la...

Cum să Alegi Friteuza Profesională Perfectă pentru Restaurantul Tău

by | Nov 22, 2024 | Mentenanță și Întreținere | 0 Comments

Cum să Alegi Friteuza Profesională Perfectă pentru Restaurantul Tău Cum să Alegi Friteuza Profesională Perfectă pentru Restaurantul Tău Bine ai venit la ghidul complet...

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi in magazin