Cuptor profesional electric 20 GN1/1

-30%

Cuptor profesional electric 20 GN1/1 Fagor-linia Concept. iCLIMA – management-ul umiditatii prin senzor precis de umiditate care masoara si regleaza umiditatea si cantitatea de oxigen necesara unei coaceri optime.

Disponibil pentru precomandă

€ 14500
€ 10.115
€ 12.037

Disponibil pentru precomandă

Mai multe detalii la tel.

  021 367 0074  0786 257 424

Cuptor profesional electric 20 GN1/1

Cuptor profesional electric 20 GN1/1 sau 40 GN 1/2, linia Concept-Fagor, potrivit pentru gastronomie
Ecran cu display de 2,8 '' cu butoane manuale pentru control electronic
Produce abur prin injectie directa in turbina care transforma apa in abur
iCLIMA - management-ul umiditatii prin senzor precis de umiditate care masoara si regleaza umiditatea si cantitatea de oxigen necesara unei coaceri optime; mod de operare manual si mod de operare pe baza de reteta; poate fi controlata coacerea prin timp sau prin sonda (maxim 3 tavi)
iCOOKING (carne, pui, peste, fructe de mare, legume, orez, oua si lactate, patiserie si paine) - sistem de gatire inteligent cu reglari automate: in timpul coacerii cuptorul recalculeaza automat si in mod continuu temperatura, umiditatea, viteza aerului si timpul necesar obtinerii unui produs optim si cu consum de energie minim
Moduri de gatit: abur temperatura joasa 30-98 gr. C, abur la 99 gr. C, abur la 100-130 gr. C, coacere combinata abur/ventilatie 30-300 gr. C, coacere prin convectie 30-300 gr. C
Functii aditionale: regenerare, gatirea produselor vidate, gatire ''peste noapte'', fermentare, pasteurizare, deshidratare)
Lista de retete prin Fagor Centru de Retete
iWASHING SOLID - spalare automata a camerei de coacere cu 6 nivele de spalare, cu detergent solid tip pudra
Dus retractabil
Optional - IWASHING LIQUID
Cuptor gastronomic 20 GN 1/1 electric cu EZ SENSOR - sonda multisenzor "inima produsului" pentru precizia coacerii; ajutor de pozitionare a sondei pentru inima produsului pentru a facilita procesul de masurare a temperaturii in alimentele cu consistenta moale, impiedicand desprinderea acesteia
Optional - sonda externa pentru "inima produsului" si sonda pentru gatire sub vid - de cerut pret si de solicitat la comanda
HACCP control - Sistem de inregistrare a datelor in procesul de coacere, pentru controlul riscurilor in fiecare faza de coacere
Usa cu geam triplu si ventilata
Alimentare: 380 V
Putere: 37,2 kW
Dimensiuni: 929x964x1841H mm

Whatsapp us!