Cuptor gastronomie 10 GN 1/1 electric
Cuptor gastronomie 10 GN 1/1 electric Fagor, linia Concept. Moduri de gatit: abur temperatura joasa 30-98 gr. C, abur la 99 gr. C, abur la 100-130 gr. C, coacere combinata abur/ventilatie 30-300 gr. C, coacere prin convectie 30-300 gr. C.
Disponibil pentru precomandă
€ 7200
€ 5.035
€ 5.992
Mai multe detalii la tel.
Cuptor gastronomie 10 GN 1/1 electric
Cuptor gastronomie 10 GN 1/1 electric, linia Concept, 10 GN 1/1 sau 20 GN 1/2
Ecran cu display de 2,8 '' cu butoane manuale pentru control electronic
Produce abur prin injectie directa in turbina care transforma apa in abur
iCLIMA - management-ul umiditatii prin senzor precis de umiditate care masoara si regleaza umiditatea si cantitatea de oxigen necesara unei coaceri optime; mod de operare manual si mod de operare pe baza de reteta; poate fi controlata coacerea prin timp sau prin sonda (maxim 3 tavi)
iCOOKING (carne, pui, peste, fructe de mare, legume, orez, oua si lactate, patiserie si paine) - sistem de gatire inteligent cu reglari automate: in timpul coacerii cuptorul recalculeaza automat si in mod continuu temperatura, umiditatea, viteza aerului si timpul necesar obtinerii unui produs optim si cu consum de energie minim
Cuptor profesional gastronomie Fagor cu modurile de gatit: abur temperatura joasa 30-98 gr. C, abur la 99 gr. C, abur la 100-130 gr. C, coacere combinata abur/ventilatie 30-300 gr. C, coacere prin convectie 30-300 gr. C
Functii aditionale: regenerare, gatirea produselor vidate, gatire ''peste noapte'', fermentare, pasteurizare, deshidratare)
Lista de retete prin Fagor Centru de Retete
iWASHING SOLID - spalare automata a camerei de coacere cu 6 nivele de spalare, cu detergent solid tip pudra
Dus retractabil
Optional - IWASHING LIQUID
EZ SENSOR - sonda multisenzor "inima produsului" pentru precizia coacerii; ajutor de pozitionare a sondei pentru inima produsului pentru a facilita procesul de masurare a temperaturii in alimentele cu consistenta moale, impiedicand desprinderea acesteia
Optional - sonda externa pentru "inima produsului" si sonda pentru gatire sub vid - de cerut pret si de solicitat la comanda
HACCP control - Sistem de inregistrare a datelor in procesul de coacere, pentru controlul riscurilor in fiecare faza de coacere
Usa cu geam triplu si ventilata
Alimentare: 380 V
Putere: 22,2 kW
Dimensiuni: 898x816x1117H mm