Cuptor gastronomic electric 6 GN 1/1
Cuptor gastronomic electric 6 GN 1/1, linia Concept-Fagor. Functie iCOOKING (carne, pui, peste, fructe de mare, legume, orez, oua si lactate, patiserie si paine) – sistem de gatire inteligent cu reglari automate: in timpul coacerii cuptorul recalculeaza automat si in mod continuu temperatur
Disponibil pentru precomandă
€ 5700
€ 3.975
€ 4.730
Mai multe detalii la tel.
Cuptor gastronomic electric 6 GN 1/1
Cuptor gastronomic electric 6 GN 1/1 sau 12 GN 1/2 Concept
Ecran cu display de 2,8 '' cu butoane manuale pentru control electronic
Produce abur prin injectie directa in turbina care transforma apa in abur
iCLIMA - management-ul umiditatii prin senzor precis de umiditate care masoara si regleaza umiditatea si cantitatea de oxigen necesara unei coaceri optime; mod de operare manual si mod de operare pe baza de reteta; poate fi controlata coacerea prin timp sau prin sonda (maxim 3 tavi)
iCOOKING (carne, pui, peste, fructe de mare, legume, orez, oua si lactate, patiserie si paine) - sistem de gatire inteligent cu reglari automate: in timpul coacerii cuptorul recalculeaza automat si in mod continuu temperatura, umiditatea, viteza aerului si timpul necesar obtinerii unui produs optim si cu consum de energie minim
Moduri de gatit: abur temperatura joasa 30-98 gr. C, abur la 99 gr. C, abur la 100-130 gr. C, coacere combinata abur/ventilatie 30-300 gr. C, coacere prin convectie 30-300 gr. C
Cuptor gastronomie Fagorhttps://www.fagorprofessional.com/en/kitchen-appliances/industrial-ovens cu functii aditionale: regenerare, gatirea produselor vidate, gatire ''peste noapte'', fermentare, pasteurizare, deshidratare)
Lista de retete prin Fagor Centru de Retete
iWASHING SOLID - spalare automata a camerei de coacere cu 6 nivele de spalare, cu detergent solid tip pudra
Dus retractabil
Optional - IWASHING LIQUID - 183 Euro + TVA (de specificat la comanda)
EZ SENSOR - sonda multisenzor "inima produsului" pentru precizia coacerii; ajutor de pozitionare a sondei pentru inima produsului pentru a facilita procesul de masurare a temperaturii in alimentele cu consistenta moale, impiedicand desprinderea acesteia
Optional - sonda externa pentru "inima produsului" si sonda pentru gatire sub vid - de cerut pret si de solicitat la comanda
HACCP control - Sistem de inregistrare a datelor in procesul de coacere, pentru controlul riscurilor in fiecare faza de coacere
Usa cu geam triplu si ventilata
Alimentare: 380 V
Putere: 11,1 kW
Dimensiuni: 898x817x846H mm