Cuptor gastronomic electric 10 GN 1/1

-30%

Cuptor gastronomic electric 10 GN 1/1, Fagor-Advance. Produce abur prin injectie directa in turbina care transforma apa in abur. FagorCookingCenter – include o gama larga de retete cu toate modurile posibile de coacere – un ajutor real pentru orice bucatar !

Disponibil pentru precomandă

€ 9100
€ 6.312
€ 7.511

Disponibil pentru precomandă

Mai multe detalii la tel.

  021 367 0074  0786 257 424

Cuptor gastronomic electric 10 GN 1/1

Cuptor gastronomic electric 10 GN 1/1 sau 20 GN 1/2, Fagor-linia Advance
FAGOR TOUCH: ecran touch screen 10,1 '' complet sigilat, rezistent la apa si la zgarieturi
Produce abur prin injectie directa in turbina care transforma apa in abur
FagorCookingCenter - include o gama larga de retete cu toate modurile posibile de coacere - un ajutor real pentru orice bucatar !
FagorKonnect - posibilitate control la distanta
iCLIMA - management-ul umiditatii prin senzor precis de umiditate care masoara si regleaza umiditatea si cantitatea de oxigen necesara unei coaceri optime; mod de operare manual si mod de operare pe baza de reteta; poate fi controlata coacerea prin timp sau prin sonda (maxim 3 tavi)
Program de coacere intarziata: se alege timpul de incepere in asa fel incat toate produse sa fie gata in acelasi timp
Multi-Tray System - controlul coacerii pe fiecare tava; cuptorul poate executa atat de multe sesiuni de coacere cate tavi sunt in cuptor;
Moduri de gatit: abur temperatura joasa 30-98 gr. C, abur la 99 gr. C, abur la 100-130 gr. C, coacere combinata abur/ventilatie 30-300 gr. C, coacere prin convectie 30-300 gr. C
iWASHING - spalare automata a camerei de coacere cu 6 nivele de spalare, cu detergent solid tip pudra
IWASHING LIQUID - sistem automat de spalare cu dozare detergent lichid - optional
EZ SENSOR - sonda multisenzor "inima produsului" cu 4 puncte de masurare, pentru precizia coacerii; ajutor de pozitionare a sondei pentru inima produsului pentru a facilita procesul de masurare a temperaturii in alimentele cu consistenta moale, impiedicand desprinderea acesteia
Optional - sonde externe pentru "inima produsului" (maxim doua) si sonde pentru gatire sub vid (maxim doua) - de cerut pret si de solicitat la comanda
iCOOKING (carne, pui, peste, fructe de mare, legume, orez, oua si lactate, patiserie si paine) - sistem de gatire inteligent cu reglari utomate: in timpul coacerii cuptorul recalculeaza automat si in mod continuu temperatura, umiditatea, viteza aerului si timpul necesar obtinerii unui produs optim si cu consum de energie minim
FAGOR EASY si FAGOR COOKING - programe automate de coacere care permit coacere perfecta si cu mare acuratete a celor mai complexe retete
Functii aditionale: regenerare, gatirea produselor vidate, gatire ''peste noapte'', fermentare, pasteurizare, deshidratare)
HACCP control - Sistem de inregistrare a datelor in procesul de coacere, pentru controlul riscurilor in fiecare faza de coacere

Alte caracteristici:

Functia Stop/start
Injecție manuală cu abur
Sistem automat de dezumidificare
Umidificare variabilă cu 5 nivele
6 viteze programabile de circulație a aerului (de la 1400 rpm la oprirea turbinei)
Afișarea consumului de energie
Afișarea valorilor reale și a valorilor selectate
HA-Control (ardere indirectă, nu trece prin camera cuptorului) Sistem auto-revers pentru inversarea sensului de rotatie al ventilatorului
Iluminare cu LED în camera de gătit
Material interior si exterior: AISI 304 din otel inoxidabil (interior tip oglinda)
Usa cu geam triplu si ventilata
Alimentare: 380 V
Putere: 18,6 kW
Dimensiuni: 898x867x1.117H mm