echipamente horeca profesionale belfix

Ne găsești și pe:

Cuptor gastro 6 tavi digital electric

Cuptor gastro 6 tavi digital electric Fagor

Cuptor gastronomic electric 6 GN 1/1 sau 12 GN 1/2 Concept
Ecran cu display de 2,8 '' si control digital; cu buton rotativ cu functie apasare pentru configurare si confirmare functii
Generarea de abur prin injectarea apei în turbină, atomizarea apei și transformarea acesteia în abur
iCLIMA - management-ul umiditatii prin senzor precis de umiditate cu reglarea umiditatii in procente de 10 %
iCOOKING (carne, pui, peste, fructe de mare, legume, orez, oua si lactate, patiserie si paine)
Moduri de gatit: abur temperatura joasa 30-98 gr. C, abur la 99 gr. C, abur la 100-130 gr. C, coacere combinata abur/ventilatie 30-300 gr. C, coacere prin convectie 30-300 gr. C
Sistem coacere Delta
Cuptor gastronomie Fagor cu functii aditionale: regenerare, gatirea produselor vidate, gatire ''peste noapte'', fermentare, pasteurizare, deshidratare)
Lista de retete prin Fagor Centru de Retete - 100 de retete prestabilite si posibilitatea inserarii a peste 100 de retete in 9 pasi
Functie de racire rapida
Dezumidificarea camerei de coacere pentru obtinerea unor produse crocante
Injectie manuala abur
Sistem automat de umidificare si dezumidificare
Umidificare variabila in 5 pasi
6 viteze programabile pentru circulatia aerului (de la 1400 rpm până la oprirea turbinei)
Programare intarziata
Sistem auto-revers pentru inversarea rotatiei ventilatoarelor
Reglarea automata a punctului de fierbere
iWASHING SOLID - spalare automata a camerei de coacere cu 6 nivele de spalare, cu detergent solid tip pudra
Include dus
EZ SENSOR - sonda ''inima produsului'' cu masurare in 4 puncte
Optional - sonda externa pentru "inima produsului" si sonda pentru gatire sub vid - de cerut pret si de solicitat la comanda
HACCP control - Sistem de inregistrare a datelor in procesul de coacere, pentru controlul riscurilor in fiecare faza de coacere
Usa cu geam triplu si ventilata, cu 3 poziții de blocare pentru siguranța utilizatorului
Lumina LED in camera de coacere
Garnitură ușor de înlocuit
Material interior si exterior: otel inoxidabil AISI 304 (oglinda interioara lustruita)
Consum maxim apa: 10 lt/h
Protectie la apa IPX5
Picioare reglabile in inaltime
Alimentare: 380 V
Putere: 11,1 kW
Dimensiuni: 895x817/883x846/877H mm
Greutate: 118,5 Kg

Cuptor gastro 6 tavi digital electric - Beneficiază de echipamente HoReCa destinate unei game variate de utilizări!

Afla ultimele noutati

Cum să întreții o mașină de tocat carne profesională pentru o durată de viață maximă

by | Jan 14, 2025 | Mentenanță și Întreținere | 0 Comments

```html Cum să întreții o mașină de tocat carne profesională pentru o durată de viață maximă Cum să întreții o mașină de tocat carne profesională pentru o durată de...

Beneficiile utilizării unei mașini de tocat carne profesionale în brutării

by | Jan 14, 2025 | Ghiduri de Utilizare | 0 Comments

```html Beneficiile utilizării unei mașini de tocat carne profesionale în brutării Beneficiile utilizării unei mașini de tocat carne profesionale în brutării În...

Cum să alegi o mașină de tocat carne profesională pentru hoteluri

by | Jan 13, 2025 | Ghiduri de Utilizare | 0 Comments

```html Cum să alegi o mașină de tocat carne profesională pentru hoteluri Cum să alegi o mașină de tocat carne profesională pentru hoteluri Alegerea unei mașini de...

Top 10 mașini de tocat carne profesionale pentru restaurante în 2024

by | Jan 13, 2025 | Recenzii ale Produselor | 0 Comments

```html Top 10 mașini de tocat carne profesionale pentru restaurante în 2024 Top 10 mașini de tocat carne profesionale pentru restaurante în 2024 Într-un restaurant,...

Cum să optimizezi consumul de apă al unei mașini de spălat industriale

by | Jan 9, 2025 | Mentenanță și Întreținere | 0 Comments

```html Cum să optimizezi consumul de apă al unei mașini de spălat industriale Cum să optimizezi consumul de apă al unei mașini de spălat industriale Optimizarea...

Cum să prevină defecțiunile unei mașini de tocat carne profesionale

by | Jan 9, 2025 | Mentenanță și Întreținere | 0 Comments

```html Cum să prevină defecțiunile unei mașini de tocat carne profesionale Cum să prevină defecțiunile unei mașini de tocat carne profesionale În industria HORECA, o...

Studiu de Caz: Optimizarea Procesului de Gătire cu Friteuzele Moderne

by | Dec 11, 2024 | Studii de Caz | 0 Comments

Studiu de Caz: Optimizarea Procesului de Gătire cu Friteuzele Moderne Studiu de Caz: Optimizarea Procesului de Gătire cu Friteuzele Moderne Descoperă cum friteuzele...

Inovații în Friteuzele Profesionale: Cum Să Gătești mai Eficient

by | Dec 11, 2024 | Noutăți în Industrie | 0 Comments

```html Inovații în Friteuzele Profesionale: Cum Să Gătești mai Eficient Inovații în Friteuzele Profesionale: Cum Să Gătești mai Eficient Beneficiile friteuzelor...

Cum să Întreții Friteuza Profesională pentru a Evita Defecțiuni

by | Nov 23, 2024 | Mentenanță și Întreținere | 0 Comments

Cum să Întreții Friteuza Profesională pentru a Evita Defecțiuni Cum să Întreții Friteuza Profesională pentru a Evita Defecțiuni Bine ai venit la...

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi in magazin