Consultanță HoReCa Belfix

Consultanță HoReCa

Consultanții noștri sunt specializați și au o experiență vasta în domeniul horeca, putând astfel să iti ofere echipamentele horeca profesionale, potrivite afacerii tale.

Ai nevoie de ajutor pentru a utila noua ta afacere in segmentul horeca?

Avand peste 30 ani de experienta, echipa noastra de vanzari si departamentul de design iti vor asculta ideea de afaceri, filosofia și bugetul, pentru a vă oferi:

    1. Cea mai bună selecție de echipamente ideale pentru afacerea ta.
    2. Distribuția și instalarea echipamentelor pentru a crea un flux de lucru eficient, în conformitate cu standardele actuale.
    3. O oferta tehnico-economică, oferta va fi discutată și analizată împreuna cu tine si vom optimiza resursele umane si economice pentru a garanta succesul in afacerea ta.

Solicita o programare cu echipa noastră

Cunoaste echipa noastra

8 + 14 =

Responsabil: Belfix. Scop: Gestionarea transmiterii de informații și prospectarea comercială. Legitimarea consimțământului părții interesate prin acceptarea cutiei. Destinatar: Belfix. Drepturi: Accesați, rectificați și ștergeți datele și altele, așa cum este explicat în informațiile suplimentare. Informații suplimentare: Citiți informațiile noastre suplimentare și detaliate despre politica de confidențialitate.
Whatsapp us!