Consultanta echipamente Horeca pentru fonduri de finantare

start-up nation horeca PROIECT START-UP CONSULTANTA

PREGATIM LISTA DE ECHIPAMENTE PENTRU TINE

0786 257 424
OFERIND CONSULTANTA IN ALCATUIREA LISTEI DE ECHIPAMENTE TE AJUTAM CONTACT 0786 257 424 consultanta echipamente horeca consultanta echipamente horeca SELECTAM ECHIPAMENTELE CONFORM BUGETULUI ALOCAT START-UP 0786 257 424

Oferim cel mai bun serviciu de consultanta tehnica si comerciala pentru a sustine profesionistii din bucatarie sa atinga nivelul de excelenta culinara.

Spune-ne mai multe despre proiectul tau

Lider   

Implicare in conducerea proiectului tau. Aceasta este vocatia noastra: dezvoltam proiecte inovatoare plecand de la standarde de calitate maxima si implementand un know-how bazat pe experienta noastra de 20 de ani in tehnica hoteliera.

Excelenta   

Toate proiectele au in comun o provocare: excelenta. Ne dorim sa fim parteneri pe termen lung, un suport rapid in service. De fiecare data cand veti avea nevoie de noi, vom fi aici. Suntem singura firma din Romania care ofera un serviciu 360 ° pentru 365 de zile pe an, rapid si accesibil

Profesionalism   

Suntem alaturi de clientii nostri in toate etapele de instalare, contribuind cu solutii rentabile. Dupa ce finalizam instalarea echipamentului dumneavoastra incepe un parteneriat in care va puteti baza pe noi si nu va vom dezamagi asteptarile.

 

O echipa de profesionistii avand peste 20 de ani experienta in HORECA pe pietele din Spania, acum in Romania cu tehnicieni de inalta pregatire acreditati de furnizori de renume.