echipamente horeca profesionale belfix

Ne găsești și pe:

Comanda ta calatoreste in siguranta

Costul transportului
Costurile de transport

Este posibil să calculaţi costurile de transport pentru unul sau mai multe produse: introduceţi ţara de destinaţie şi adăugaţi în coş produsele dorite; operaţiunea reprezintă obligaţia de a achiziţiona produsele.

Suplimente pentru locații speciale
Expediția standard nu ține cont de posibilele suplimente pentru localitățile unde este necesară utilizarea altor mijloace de transport decât cele obișnuite (camioane de 7 – 12 metri). Menționăm, de exemplu, zonele cu trafic limitat, zonele pietonale, șantierele și locațiile în construcție, insule mai mici.
În cazul în care considerați că vă încadrați în aceste situații, contactați-ne pentru îmbunătățirea serviciilor: orice neraportare înainte de achiziționare duce, în orice caz, la o rectificare ulterioară din partea noastră.

Cum expediem

Belfix Srl împachetează cu mare grijă produsele dvs., astfel încât cazurile în care deteriorarea pachetului apare în timpul transportului să fie minime. Metoda de livrare variază în funcţie de destinaţie şi de tipul de bunuri. Pentru produsele de mobilier recurgem la serviciile unor operatori de transport specializaţi în transportul de mobilier..

Unde expediem

Clientul va primi un e-mail de la Belfix Srlodată ce produsul a fost expediat.
Unii transportatori oferă posibilitatea de a urmări coletul, caz în care veți primi un e-mail cu codul de urmărire; În alte cazuri, puteți cere mai multe informații trimiţând un e-mail la info@belfix.com.
Livrarease va face la nivelul străzii; vehiculul de transport conţine doar o persoană şi din acest motiv, clientul trebuie să acorde ajutor la descărcarea unui colet voluminos din camion. Este responsabilitatea cumpărătorului de a face transferul produselor comandate la el acasă.
Orice detalii utile pentru transport pot fi incluse în observaţiile de expediere.

Depozitare și cheltuielile aferente

În cazul în care clientul nu poate primi marfa, ne poate informa prin e-mail, indicând cea mai apropiată dată de expediere. Nu se vor percepe taxe de stocare în acest caz, cu condiţia să fim informaţi înainte de a expedia comanda.
Dacă acest lucru nu ne-a fost raport de către Client, orice costuri de depozitare vor fi suportate de acesta.
Orice nerespectare a programului de livrare va duce la perceperea de taxe de stocare care vor fi suportate de Client.

Livrări sistate

În timpul verii și de Crăciun nu efectuăm livrări
> în luna AUGUST, de la 31 iulie până la 31 august;
> în luna DECEMBRIE, de la 20 decembrie la 7 ianuarie anul următor.
Datele limită de expediere a produselor din stoc vor fi 31 iulie (sfârşitul concediului din august) şi 20 decembrie (sfârşitul a perioadei de Crăciun).
Vă rugăm să fiţi atenţi la articolele ce indică o perioadă de livrare egală sau mai mare de 6 zile lucrătoarei: dacă cererea se face după 15 iulie şi 7 decembrie livrarea va fi amânată pentru luna următoare (septembrie, ianuarie).
În timp ce firma noastră este în concediu puteţi efectua comenzile normal. Perioada de livrare va începe din prima zi lucrătoare. Vom răspunde totuşi tuturor emailurilor trimise la următoarea adresă: info@belfix.com.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi in magazin
    Whatsapp us!